Hesabın və məlumatın silinməsi
Famlet · Yenilənib: 08.11.2026
PulBalam-da hesabınızı və ailənizin bütün məlumatını tətbiqin içindən silə bilərsiniz.
- Tətbiqi açın və valideyn kimi daxil olun.
- Ayarlar → Hesab əməliyyatları.
- «Hesabımı sil» — hesabınız və girişləriniz silinir, ailədən çıxırsınız (ailə və digər valideyn qalır). «Ailəni sil» — uşaqlar, bütün qeydlər, tarixçə, hədəflər və şəkillər silinir.
- Açılan pəncərədə Google hesabınızla təsdiqləyin.
Silmə dərhal qeydə alınır. 30 gün ərzində fikrinizi dəyişsəniz, Google hesabınızla daxil olub bərpa edə bilərsiniz. 30 gündən sonra məlumat serverdən tam və geri qaytarılmaz silinir. Google Play abunəsi ayrıca, Google Play-də ləğv olunmalıdır.
Uşaq cihazı: uşaq Ayarlarda «Ailədən çıx» seçə bilər; uşağın məlumatı valideyn ailəni sildikdə silinir.
Google hesabınıza artıq girə bilmirsinizsə, manqudaynano@gmail.com ünvanına yazın. E-poçtunuzu saxlamadığımız üçün hesabı ailə məlumatı ilə birlikdə tapırıq (məsələn, ailənin digər valideyni vasitəsilə) və 30 gün ərzində silirik.